Translate

четверг, 24 марта 2016 г.

Обласний семінар-практикум викладачів суспільних дисциплін

23 березня 2016 року на базі ДНЗ «Мелітопольський професійний аграрний ліцей» відбувся обласний семінар-практикум викладачів суспільних дисциплін на тему «Патріотичне виховання на уроках історії».
         Перед початком семінару перед викладачами виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «Мелітопольський професійний аграрний ліцей» Мирошниченко О.П, яка розповіла про перспективи розвитку професійно-технічного навчального закладу та організацію навчально-виховного процесу і соціального захисту учнів у ліцеї.
         Викладач історії Михайлова Н.В. на високому методичному рівні провела відкритий урок на тему: «Україна в першій світовій війні. Початок української революції». Урок пройшов у формі брейн-рингу. Наталія Володимирівна застосувала оригінальні прийоми роботи, які сприяли активізації пізнавальної діяльності учнів. Далі викладач презентувала свій досвід з теми «Патріотичне виховання на уроках історії».          Цікаво та змістовно пройшла презентація методичного збірника експертної творчої групи викладачів історії м. Мелітополя та смт. Якимівка на тему: «Патріотичне виховання на уроках та в позаурочній роботі з історії».

Учасники семінару із задоволенням взяли участь в практичному занятті за методикою «Колаж» на тему: «Розвиток творчих здібностей шляхом підвищення самооцінки особистості», яке провела Дядькова Л.Г., практичний психолог ліцею. Матеріали відкритого уроку розміщено на сторінці "Творча лабораторія педагогічних працівників ПТНЗ"



Комментариев нет:

Отправить комментарий