Translate

понедельник, 15 января 2018 г.

Творча зустріч однодумців

З метою поширення кращого педагогічного досвіду з використання інноваційних освітніх технологій у сучасному навчально-виховному процесі 9 січня 2017 року в історико-краєзнавчому музеї с.м.т Якимівка пройшло засідання експертної творчої групи викладачів української мови та літератури закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Мелітополя та с.м.т Якимівка. Засідання стало доброю нагодою для обміну досвідом з краєзнавчого матеріалу на тему «На перехресті двох культур: український пряник і європейський пряниковий будинок». Історичну довідку та сучасне бачення цієї теми підготувала викладач української мови та літератури ДНЗ «Якимівський ПАЛ» Бай Лариса Василівна. Наглядним прикладом стали творчі кулінарні роботи учнів, майстрів та викладачів.
Директор КЗ «Якимівський районний історико-краєзнавчий музей» Гнєдашев Віктор Миколайович люб’язно провів екскурсію по постійно діючій картинній виставці, яка представлена кращими роботами митців декоративно-ужиткового мистецтва Якимівського району. Викладачі експертної творчої групи були приємно вражені прекрасними роботами Сярова В.В., Бєлічкова В.П., Чайкіна В.Г., Конова В.В., Гнєдашева В.М., Рижової В.Я та інших, які брали участь у всеукраїнських та міжнародних виставках.
Співробітник музею Гнєдашев Вадим Вікторович розповів про історію Якимівського району та перспективи розвитку. Найбільш цікавою була доповідь про видатних земляків-патріотів Якимівщини.
Сповнені нових ідей щодо побаченого та почутого, ми з колегами вирішили, що це саме те місце, куди б ми хотіли повернутися ще. Дякуємо за теплий прийом!!!


Голова експертної творчої групи «Дивослово»                    Н.Г.Кардашова




Комментариев нет:

Отправить комментарий