Translate

среда, 12 сентября 2018 г.

Експертна творча група викладачів іноземної мови розпочала свою роботу

11 вересня 2018 року на базі ДНЗ «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей» відбулося засідання експертної творчої групи викладачів іноземної мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти
м. Запоріжжя.

На порядку денному були такі питання:
1. Підсумки роботи експертної творчої групи за 2017-2018 н.р.
2. Розгляд і схвалення плану роботи експертної творчої групи на 2018-2019 н.р.
3. Нова програма з іноземних мов та поурочно-тематичне планування. Інструктивно-методичні рекомендації щодо вивчення у закладах загальної середньої освіти навчальних предметів у 2018-2019 н.р.
4. Створення і видання альманаха творчих уроків та позакласних заходів з іноземної мови  для учнів системи професійної (професійно-технічної) освіти.
Керівник групи Тетяна Юріївна Каздоба ознайомила присутніх з методичними рекомендаціям щодо викладання іноземних мов у 2018-2019 навчальному році. Обговорено орієнтовний поурочно-тематичний план з предмета «Англійська мова» за новою програмою (буде розміщено на сторінці "Для викладачів іноземної мови").Ухвалено рішення щодо підготовки нового методичного збірника кращих уроків та позакласних заходів для учнів системи професійної (професійно-технічної) освіти. Також учасники засідання внесли пропозицію провести захід обласного рівня у форматі конкурсу учнівських творчих робіт, присвяченого професіям.
Ми бажаємо успіхів, безмежної енергії та наснаги викладачам іноземної мови!


Комментариев нет:

Отправить комментарий