Translate

понедельник, 25 марта 2019 г.

Засідання експертної творчої групи викладачів історії ЗП(ПТ)О м. Мелітополя та смт. Якимівки



12 березня 2019 року в ДНЗ «Мелітопольський БЦПТО» відбулося засідання експертної творчої групи викладачів історії ЗП(ПТ)О м. Мелітополя та смт. Якимівки.
На засіданні експертної творчої групи була присутня методист
НМЦ ПТО у Запорізькій області Четверякова Л. І.
Викладач історії ДНЗ «Мелітопольський БЦПТО» Казачанська І.Я. провела відкритий  урок з історії України  на тему: «Голодомор 1932-1933 рр. Голодомор на Мелітопольщині: мовою документів, свідчень, чисел…».
Під час обговорення відкритого уроку була підкреслена його виважена методична структура, оригінальність та доцільність використаних форм та методів роботи з метою розвитку історичних компетентностей учнів, їх критичного мислення, історичної пам’яті та національної свідомості.
Четверякова Л.І. запропонувала до обговорення питання про перспективи роботи членів експертної творчої групи над єдиною науковою проблемою з метою подальшої розробки викладачами індивідуальних напрямів роботи, накопичення та популяризації власного досвіду.
Також члени експертної творчої групи обговорили питання про підготовку до проведення обласного семінару-практикуму викладачів історії, який відбудеться у жовтні 2019 року.

Керівник експертної творчої групи І.Я. Казачанська












Комментариев нет:

Отправить комментарий