Translate

среда, 23 октября 2019 г.

Обласний конкурс буктрейлерів

«Людина, для якої вже в дитинстві книжка стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчує себе обділеною, збіднілою, спустошеною» В. Сухомлинський.
22 жовтня 2019 року на базі Державного навчального закладу «Запорізький правобережний професійний ліцей» відбувся конкурс буктрейлерів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Книга, яка мене схвилювала». Мета конкурсу - створення умов для творчого самовдосконалення обдарованої учнівської молоді, виявлення, сприяння додатковій освіті учнів шляхом залучення до творчої діяльності, до поглибленого вивчення літератури; формування сучасного учня-читача, учня-інтерпретатора; створення та розвиток привабливого образу та іміджу книги, читання; підтримка творчих форм залучення учнів до читання; створення колекції нових інформаційно-творчих відеоматеріалів для популяризації та практичного застосування на уроках зарубіжної та української літератур.
В конкурсі взяли участь 44 учня із 26 закладів освіти області. Учасників конкурсу привітав директор ліцею Цвєтков Віталій Петрович, він побажав учням реалізувати свій потенціал, плідних дискусій і гарних вражень. Методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Четверякова Л.І. привітала учасників і відзначила, що теперішні досягнення учнів є початком довгого шляху інтелектуальної, творчої діяльності. Захід показав належний рівень учнівських робіт, а також уміння учнів захищати власну точку зору, вести дискусію. Ця зустріч поєднала читачів різних поглядів, збагатив усіх учасників новим досвідом, надавши можливості вільного обговорення актуальної проблематики. Саме на таких заходах виробляється самостійність, оригінальність висловлювання, вміння обґрунтовувати, формується комунікативна компетентність.

Велика робота, яка проведена керівництвом та колективом ліцею, заслуговує на слова щирої вдячності! Була створена чудова атмосфера для  спілкування, яка підтримувалася впродовж усього часу проведення конкурсу. Бажаємо всім учням читати, бути відкритими для нової інформації і брати участь у наступному конкурсі буктрейлерів! Результати учасників конкурсу розміщено на сторінці «Для викладачів української мови та літератури».








 






Комментариев нет:

Отправить комментарий