Translate

четверг, 14 ноября 2019 г.

Семінар-практикум викладачів фізичної культури


12 листопада 2019 року у ДНЗ «Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти» відбувся обласний семінар-практикум викладачів предмета «Фізична культура» та керівників фізичного виховання закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області на тему «Розвиток ключових компетентностей учнів засобами фізкультурно-оздоровчої роботи та ефективність їх впровадження у педагогічну практику». Перед учасниками семінару виступив директор Єременко Вячеслав Миколайович, який привітав учасників семінару та розповів про перспективи розвитку закладу освіти. На семінарі був присутній начальник відділу обласного відділення (філії) Комітету фізичного виховання та спорту МОН Мотора Едуард Миколайович.
Відкритий урок на тему «Бадмінтон. Вдосконалення виконання подач та ударів» провів спеціаліст першої категорії Рибін Олександр Олексійович. Мета уроку: розвиток фізичних якостей та здібностей учнів, вдосконалення виконання подач та ударів в бадмінтоні, розвиток спритності, швидкісно-силових якостей, координації рухів, окоміру, швидкості реакції. Під час роботи з учнями викладач виховував свідоме ставлення до власного здоров’я,
прагнення до перемоги. Урок проведено на достатньому методичному рівні. Досвідом роботи з розвитку ключових компетентностей на уроках фізичної культури та в позакласній роботі поділився Кущ Олександр Миколайович, спеціаліст вищої категорії.
Яскраво, емоційно та динамічно пройшов психологічний тренінг «Тімбілдінг як основа ефективної діяльності у колективі», який підготувала психолог центру Колтунова Надія Валеріївна. Учасники семінару із задоволенням взяли участь у цьому заході.
В ході семінару відбулося обговорення термінів і місця проведення обласних кубкових змагань серед учнів ЗП(ПТ)О, а також строків проведення обласних змагань серед працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області.
Методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Четверякова Лілія Іванівна ознайомила присутніх з планом роботи обласного семінару-практикуму керівників фізичного виховання та викладачів фізичної культури на 2020 рік та внесла пропозиції щодо удосконалення роботи експертних творчих груп викладачів фізичної культури Запоріжжя і Мелітополя.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву та колективу центру за створення комфортної творчої атмосфери! Бажаємо успіхів у роботі всім викладачам фізичної культури!

























Комментариев нет:

Отправить комментарий