Translate

вторник, 11 октября 2016 г.

Засідання експертної творчої групи "Мрія"

6 жовтня 2016 року на базі ДНЗ «Мелітопольський торгово-професійний ліцей» відбулося засідання творчої групи викладачів іноземної мови «Мрія». На порядку денному були такі питання:
1.     Аналіз роботи творчої групи викладачів іноземної мови «Мрія» за 2015-2016н.р. Обговорення та затвердження плану роботи групи 2016-2017н.р.
2.     Практичне використання Mind Map (карти пам’яті) на уроках іноземної мови.
3.     Вимоги до сучасного уроку іноземної мови (обговорення рівня підготовки учня до навчання за діагностичними роботами).
4.     Затвердження графіка відвідування відкритих уроків
5.     Методичні рекомендації з предмета «Англійська мова» на 2016-2017 навчальний рік.
Голова творчої групи – Пачина Н.Є. виступила з аналізом роботи творчої групи викладачів іноземної мови «Мрія» за 2015-2016 н.р. Під час доповіді вона зазначила, що всі намічені заходи були проведені на належному рівні, тож роботу групи можна вважати задовільною. Далі Наталія Єгорівна нагадала методичну тему, над якою працюють викладачі творчої групи, та завдання на поточний навчальний рік, оголосила склад творчої групи, уточнила деякі відомості про викладачів та винесла на обговорення план роботи творчої групи викладачів іноземної мови «Мрія» на 2016-2017 н.р.
В обговоренні взяли участь всі викладачі творчої групи. Учасники засідання погодились з аналізом роботи творчої групи «Мрія» за 2015-2016 н.р., обговорили шляхи вивчення проблеми, над якою працює творча група, внесли пропозиції щодо питань для розглядання на засіданнях протягом року.
Викладач іноземної мови ДНЗ «Мелітопольський ПЛ» Крютченко О.О. виступила з доповіддю щодо практичного використання Mind Map (карти пам’яті) на уроках іноземної мови.
Викладачі іноземної мови ДНЗ «Мелітопольський БЦПТО» Родіна І.О. та Тікевич С.В. виступили з питання «Вимогидо сучасного уроку іноземної мови» а також ініціювали обговорення рівня підготовки учнів ПТНЗ м. Мелітополя до навчання за результатами директорських контрольних робіт.
Пачина Н.Є. нагадала присутнім про важливість взаємовідвідування уроків з метою обміну досвідом та виявлення родзинок професійної майстерності. Присутня методист НМЦ ПТО у Запорізькій області Четверякова Л.І. додала, що важливо не тільки відвідати урок колеги, а й скласти відповідний звіт у вигляді експертної картки.
З інформацією про викладання предметів «Англійська мова» та «Німецька мова» у 2016-2017н.р. виступила голова творчої групи Пачина Н.Є., нагадавши колегам важливі моменти у методичній роботі викладача.










Комментариев нет:

Отправить комментарий