Translate

понедельник, 30 сентября 2019 г.

Обласний семінар-практикум викладачів української мови та літератури



27 вересня 2019 року на базі ДНЗ «Бердянський центр професійно-технічної освіти» проведений обласний семінар-практикум викладачів української мови та літератури, зарубіжної літератури закладів професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області.
Перед початком семінару перед викладачами виступила заступник директора центру Косенок Надія Василівна, яка розповіла про перспективи розвитку закладу освіти в сучасних соціально-економічних умовах.
Викладач Цьомкало Н.М., спеціаліст вищої категорії, провела відкритий позакласний захід на тему «Переплелись, як мамине шиття, мої сумні і радісні дороги» (літературно-музична композиція до 90-ї річниці від Дня народження Дмитра Павличка). Захід показав творчі здібності учнів, їх вміння висловлювати власні думки, виразно і вдумливо читати поезії.
Надія Миколаївна також поділилась досвідом роботи за темою «Розвиток творчих здібностей та активізація пізнавальної діяльності здобувачів освіти на уроках української мови і літератури та в позакласні роботі в умовах використання інноваційних технологій».
Сагірова Галина Олександрівна провела практикум «Інтерактивні вправи як інструмент формування ключових компетентностей здобувачів освіти на сучасному уроці мови та літератури», презентувала різні класифікації інтерактивних технологій. Викладачі із задоволенням взяли участь у практичній частині (Методи «Асоціативний кущ», «Хмари слів», «Дерево передбачень» та інші).
Методист центру Коваленко Вікторія Григорівна показала майстер-клас «Інтерактивний плакат як засіб візуалізації освітнього процесу». Учасники семінару створили власні інтерактивні плакати за темою «Дмитро Павличко. Життя та творчість».
Кузьменко Анжела Леонідівна, керівник гуртка «Натхнення» показала майстер-клас «Сувенір своїми руками до Дня працівників освіти в техніці скрапбукінгу».
Кокіна І.А., керівник експертної творчої групи викладачів української мови та літератури м. Запоріжжя надала інформацію щодо особливостей викладання української мови та літератури у 2019-2020 навчальному році.
З інформацією щодо проведення обласного конкурсу буктрейлерів виступила методист НМЦ ПТО у Запорізькій області Четверякова Л.І.
Щиро дякуємо керівництву та колективу ДНЗ «Бердянський центр професійно-технічної освіти» за гостинність, приємну творчу атмосферу.
Бажаємо успіхів у роботі всім викладачам української мови та літератури»!





























Комментариев нет:

Отправить комментарий