Translate

понедельник, 2 ноября 2020 г.

Вітаємо учасників і переможців конкурсу буктрейлерів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної освіти) Запорізької області

 

«Якщо книга возвеличує душу, вселяючи в неї мужність і благородні пориви, судіть про неї тільки за цими почуттями: вона чудова і створена рукою майстра»,- писав французький письменник Ж. Лабрюйєр.

28-29 жовтня 2020 року в онлайн режимі на платформі Zoom відбувся конкурс буктрейлерів серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області «Книга, яка надихає». Номінації конкурсу: «Буктрейлер до твору української літератури», «Буктрейлер до твору зарубіжної літератури».

Мета конкурсу: створення умов для творчого самовдосконалення обдарованої учнівської молоді, виявлення, сприяння додатковій освіті учнів шляхом залучення до творчої діяльності, до поглибленого вивчення літератури; формування сучасного учня-читача; створення та розвиток привабливого образу та іміджу книги, читання; підтримка творчих форм залучення учнів до читання; створення колекції нових інформаційно-творчих відеоматеріалів для популяризації та практичного застосування на уроках зарубіжної та української літератури.

В конкурсі взяли участь 23 здобувача освіти із 19 закладів освіти області. Учасників конкурсу привітала заступниця директора Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Петерик Світлана Миколаївна, вона побажала учням реалізувати свій потенціал, плідних дискусій і гарних вражень. Методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Четверякова Л.І. привітала учасників і відзначила, що теперішні досягнення учнів є початком довгого шляху інтелектуальної, творчої діяльності. Захід показав належний рівень учнівських робіт, а також уміння учнів захищати власну точку зору, вести дискусію. Література вимагає талановитого читача. Ця зустріч поєднала читачів різних поглядів, збагатив усіх учасників новим досвідом, надавши можливості вільного обговорення актуальної проблематики. Саме на таких заходах формується комунікативна компетентність. Бажаємо всім учням читати, бути відкритими для нової інформації! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий