Translate

понедельник, 21 декабря 2015 г.

Обласний семінар - практикум керівників фізичного виховання та викладачів предмета "Фізична культура"

17 грудня 2015 року у ДНЗ «Запорізький професійний металургійний ліцей» відбувся обласний семінар-практикум викладачів предмета «Фізична культура» та керівників фізичного виховання ПТНЗ Запорізької області на тему «Використання нестандартних ігрових вправ під час проведення занять з фізичної культури».
         Перед учасниками семінару виступила заступник директора з виховної роботи ДНЗ «Запорізький професійний металургійний ліцей» Караваєва О.І., яка привітала учасників семінару та розповіла про історію розвитку професійно-технічного навчального закладу. На семінарі були присутні заступник начальника обласного відділення (філії) Комітету фізичного виховання та спорту МОН України Івакін В.М. та провідний спеціаліст учбово-спортивного відділу Мотора Е.М.
Ситник С.І., керівник фізичного виховання ДНЗ «Запорізький ПМЛ»,
на достатньому рівні провів відкритий урок на тему: «Удосконалення техніки виконання штрафних кидків у баскетболі». Краєва С.В., викладач предмета «Фізична культура» ДНЗ «Запорізьке ВПУ»; Олефір Н.А., викладач предмета «Фізична культура» ДНЗ «Запорізьке МВПУ»; Трет’як М.В., керівник фізичного виховання ДНЗ «Мелітопольський ТПЛ» обмінялися досвідом щодо проведення уроків фізичної культури з баскетболу.
В ході семінару пройшло обговорення та затвердження строків проведення обласних змагань серед працівників ПТНЗ Запорізькій області.
Методист НМЦ ПТО у Запорізькій області Четверякова Л.І. проаналізувала роботу експертної творчої групи викладачів фізичної культури м. Мелітополь за 2015 рік, внесла пропозиції щодо удосконалення роботи творчої групи викладачів фізичної культури
м. Запоріжжя, а також ознайомила з планом роботи обласного семінару-практикуму керівників фізичного виховання та викладачів предмета «Фізична культура» на 2016 рік.

         


Комментариев нет:

Отправить комментарий