Translate

вторник, 28 сентября 2021 г.

Засідання експертної творчої групи

 

27 вересня 2021 року в ДНЗ «Мелітопольський БЦПТО» відбулося засідання експертної творчої групи викладачів історії ЗП(ПТ)О м. Мелітополя та смт. Якимівки.

На засіданні експертної творчої групи був обговорений та ухвалений план роботи експертної творчої групи на 2021-2022 н. р.   

Казачанська І. Я. виступила з інформацією про проведення викладачем ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» Дійковим М.І. у листопаді 2021 р. відкритого уроку з історії України на тему: «Державотворчі процеси у незалежній Україні», на який  запрошені члени творчої групи.

Також була зазначена пропозиція Шерганової О.А. (ДНЗ "Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти") про презентацію історичного відеофільму у грудні 2021р.

Ніколова М.В. (ДНЗ "Мелітопольський багатопрофільний центр професійно-технічної освіти") та Штейц Н.А. (ДНЗ "Якимівський ПАЛ") запропонували заходи для роботи творчої групи у другому півріччі, а саме: позаурочний захід до вшанування пам`яті жертв Голокосту (у січні 2022р.) та творчий звіт з узагальнення досвіду роботи ( у травні 2022р.). 

 

Керівник експертної творчої групи  Ірина Казачанська





Комментариев нет:

Отправить комментарий