Translate

пятница, 22 сентября 2023 г.

Засідання експертної творчої групи "Рух - це життя!

 


Умови воєнного стану внесли суттєві корективи щодо організації освітнього процесу з фізичної культури. Питання організації ефективного дистанційного та змішаного навчання стали питаннями безпеки і збереження життя здобувачів освіти. Організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, мотивувати учнів, створювати ситуації успіху, розвивати психологічну стійкість – всі ці завдання реалізуються в успішності освітньої діяльності учнів на уроках фізичної культури.

12 вересня 2023 року відбулося засідання експертної творчої групи викладачів фізичної культури та керівників фізичного виховання
м. Запоріжжя
на базі обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. У новому навчальному році члени групи продовжують роботу над темою «Впровадження інноваційних технологій на уроках предмета «Фізична культура» та у позаурочний час».  

На порядку денному такі питання:

- Обговорення плану роботи творчої групи на 2023-2024 навчальний рік, його доповнення, уточнення.

- Обговорення та затвердження календаря обласних змагань серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О у м. Запоріжжі в умовах воєнного стану.


На початку засідання учасники привітали нових членів творчої групи (Світлана Онищук, викладач предмету «Фізична культура» ДНЗ «Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту», Андрій Дячко. керівник фізичного виховання ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту»).

В ході зустрічі учасники обговорили та затвердили положення кубкових обласних змагань серед здобувачів освіти  та працівників ЗП(ПТ)О у м. Запоріжжі.

Керівник групи Олександр Попель зосередив увагу присутніх на основних етапах підготовки нового збірника методичних рекомендацій щодо проведення уроків фізичної культури (варіативний модуль «Легка атлетика»).

Всім колегам бажаємо натхнення, терпіння, творчих успіхів, досягнень, а найголовніше – перемоги і миру всім нам.

.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий