Translate

четверг, 11 февраля 2016 г.

Обласний семінар-практикум викладачів іноземної мови


         11 лютого на базі ДНЗ «Запорізький професійний будівельний ліцей» відбувся обласний семінар – практикум викладачів іноземної мови. На початку семінару перед викладачами виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи ліцею Наливайко К.М., яка розповіла про перспективи розвитку навчального закладу.
         Викладач англійської мови Каздоба Т.Ю на високому методичному рівні провела відкритий урок на тему: «У світі професій». Уроку притаманні застосування лексичних конструкцій із теми «Profession», розвиток соціокультурної компетенції, вироблення системи мовленнєвих умінь і навичок, розвиток творчої діяльності учнів, психологічної готовності до спілкування в різних ситуаціях. Урок проходив у постійному англомовному діалозі з учнями.  Викладач використала міжпредметні зв’язки, також простежувався тісний зв'язок з професією «Кухар». Учні під час уроку проявляли високий інтерес і активність, практикували застосування свого словникового запасу.
         Каздоба Т.Ю. також виступила з презентацією свого досвіду роботи на тему: «Використання інтерактивних методів навчання як способу підвищення якості навчального процесу з англійської мови».
         Активно пройшло обговорення питання щодо проведення ДПА з іноземної мови у 2016 році. Член експертної творчої групи викладачів іноземної мови м. Запоріжжя Долгова Н.О.  ознайомила присутніх  з нормативними документами щодо проведення державної підсумкової атестації для учнів ПТНЗ.
         Учасники семінару із задоволенням взяли участь у педагогічному тренінгу, який провела методист НМЦ ПТО у Запорізькій області Четверякова Л.І.

         Конспект  відкритого уроку та презентація розміщено на сторінці «Творча лабораторія педагогічних працівників ПТНЗ».





Комментариев нет:

Отправить комментарий