Translate

понедельник, 29 февраля 2016 г.

Засідання експертної творчої групи викладачів історії м. Мелітополя та смт. Якимівка

24 лютого 2016 року в ДНЗ «Якимівський ПАЛ» відбулося засідання експертної творчої групи викладачів історії м. Мелітополя та смт. Якимівка.
Викладач історії ДНЗ «Якимівський ПАЛ» Штейц Н.А. провела відкритий позаурочний захід з історії України – засідання гуртка краєзнавства на тему: «Художники Якимівщини». 
Ведучою ідеєю заходу стало визначення суттєвої ролі історичного краєзнавства в патріотичному вихованні учнівської молоді. Вивчення історії малої Батьківщини, рідного краю починається з вивчення історії життя та діяльності людей, які живуть і творять на рідній землі.
У засіданні гуртка краєзнавства взяли участь яскраві та творчі особистості: директор краєзнавчого музею та картинної галереї Гнєдашев В. М.; якимівські художники Соловйов М.Д. і Любченко М.М., які розповіли про свою діяльність  та представили виставку своїх робіт.
Члени експертної творчої групи дали високу оцінку як проведеного відкритого позаурочного заходу, так і всієї роботи з історичного краєзнавства, яка проводиться Штейц Н.А.



Комментариев нет:

Отправить комментарий