Translate

понедельник, 29 февраля 2016 г.

Обласний семінар - практикум викладачів світової літератури

        25 лютого 2016 року на базі Державного навчального закладу «Пологівський професійний ліцей» було проведено обласний семінар-практикум викладачів світової літератури на тему: «Використання інноваційних технологій на уроках світової літератури».
Про перспективи розвитку навчального закладу в сучасних соціально-економічних умовах, організацію навчально-виховного процесу на соціального захисту учнівської молоді розповіла Демарецька Тетяна Іванівна, заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «Пологівський ПЛ».
Відкритий урок на тему: «Ернест Хемінгуей «Старий та море» - повість-притча про людину. Життєподібний сюжет і філософсько-символічний зміст твору» провела Прокопенко Марина Володимирівна – викладач світової літератури ДНЗ «Пологівський професійний ліцей». Учасники семінару-практикуму взяли активну участь у обговоренні уроку і відзначили, що він був проведений на високому методичному рівні.
Методист НМЦ ПТО у Запорізькій області Четверякова Лілія Іванівна розповіла про ведення блогу викладача світової літератури
         Учасники семінару-практикуму, за допомогою методиста ДНЗ «Пологівський професійний ліцей» Дуб Олександри Василівни познайомились із комплексно-методичним забезпеченням предмета «Світова література».
Викладач світової літератури Прокопенко М.В. провела презентацію досвіду роботи на тему: «Використання інноваційних технологій на уроках світової літератури».

Конспект уроку Прокопенко М.В. розміщено на сторінці «Творча лабораторія педагогічних працівників ПТНЗ».




Комментариев нет:

Отправить комментарий