Translate

понедельник, 28 сентября 2020 г.

Засідання експертної творчої групи викладачів іноземної мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Запоріжжя

 

22 вересня 2020 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбулося перше засідання експертної творчої групи викладачів англійської мови м. Запоріжжя в поточному навчальному році.

На порядку денному були такі питання:

1.    Звіт експертної творчої групи викладачів іноземної мови м. Запоріжжя за 2019/2020 н.р.

2.    Вибори керівника та секретаря творчої групи.

3.    Розгляд методичних рекомендацій щодо викладання іноземних мов у 2020/2021 н.р.

4.    Обговорення форм і методів вхідного контролю та оцінювання здобувачів освіти під час очного і дистанційного навчання.

5.    Планування роботи творчої експертної групи на 2020/2021 н.р.

6.    Підготовка до обласного семінару-практикуму (5.11.2020).

Голова творчої групи Вікторія Швецова виступила з аналізом роботи творчої групи викладачів іноземної мови за 2019/2020 н.р. та запропонувала вважати роботу задовільною. Творча група продовжує роботу над методичною темою «Формування ключових компетентностей здобувачів освіти на уроках іноземної мови шляхом упровадження новітніх технологій».

Долгова Наталія Олексіївна, викладач ДНЗ «Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту», від імені творчої групи виступила з пропозицією залишити на посаді керівника Вікторію Швецову та секретаря Еліну Романій. Пропозиція була підтримана одноголосно.

Керівник творчої групи, ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо викладання іноземних мов у 2020/2021 н.р. Викладачі розглянули основні положення документу та звернули увагу на суттєві зміни у рекомендаціях поточного навчального року.

Методист НМЦ ПТО у Запорізькій області Лілія Четверякова зупинилася на окремих аспектах плану проведення обласного семінару-практикуму в дистанційному режимі.

Учасники засідання обговорили план подальшої роботи у 2020/2021 н.р. та можливі шляхи реалізації методичної теми творчої групи.

Ми бажаємо творчих успіхів викладачам іноземної мови м. Запоріжжя!




Комментариев нет:

Отправить комментарий