Translate

среда, 30 сентября 2020 г.

Засідання експертної творчої групи викладачів української мови та літератури м. Бердянька

 

25.09.2020 року на базі ДНЗ «Бердянський будівельний центр професійно-технічної освіти» було проведено перше засідання експертної творчої групи викладачів української мови та літератури ЗП(ПТ)О м. Бердянська «Азовські берегині» в новому навчальному році. Викладачі групи вирішили продовжувати працювати над  проблемною методичною темою «Формування життєвих компетентностей учнів на уроках української мови та літератури – основа розвитку особистості»

На засіданні розглядалися такі питання:

1.    Узагальнення досвіду викладачів щодо формування життєвих компетентностей учнів на уроках української мови та літератури. Підготовка збірника рекомендацій за методичною темою.

2.    Створення банку методичних розробок уроків та позакласних заходів.

3.    Використання на уроках української мови та літератури інноваційних методів змішаного та дистанційного навчання.

4.    Презентація першого методичного збірника експертної творчої групи викладачів української мови та літератури ЗП(ПТ)О м. Бердянська «Азовські берегині».

5.    Інформація щодо підготовки та участі в конкурсі буктрейлерів серед здобувачів освіти ЗП (ПТО) на тему «Книга, яка надихає».

Засідання експертної творчої групи викладачів української мови та літератури м. Бердянська «Азовські берегині» пройшло у дружній атмосфері, з позитивним настроєм та оптимістичними планами на майбутнє.




Комментариев нет:

Отправить комментарий