Translate

четверг, 22 октября 2015 г.

Обласний семінар-практикум викладачів суспільних дисциплін

21 жовтня 2015 року на базі ДНЗ «Запорізький професійний промисловий ліцей» був проведений обласний семінар – практикум викладачів суспільних дисциплін на тему: «Громадянська освіта та формування національної свідомості на уроках історії».
Зі словами вітання до присутніх звернулась виконуюча обов’язки директора ДНЗ «Запорізький ППЛ» Линник С.В., яка розповіла про організацію навчально-виробничого процесу та перспективи розвитку навчального закладу.
Четверякова Л.І., методист НМЦ ПТО у Запорізькій області, надала інформацію про стан роботи викладачів суспільних дисциплін та акцентувала увагу учасників семінару на спільну роботу у творчих групах.
Щука Л.М., спеціаліст вищої категорії, викладач-методист. на високому методичному рівні провела відкритий урок з історії на тему: «Канада у другій половині ХХ ст. – на початку ХХІ ст.». Уроку притаманні чітка структура, використання комп’ютерних технологій, розвиток пізнавальної активності учнів.
Учасники семінару-практикуму активно долучились до дискусії про можливості сучасного уроку та дали високу оцінку проведення уроку.
Викладач історії ДНЗ «Запорізьке ВПУСП» Бондаренко Н.О. передала досвід краєзнавчої гурткової роботи та продемонструвала презентацію на тему: «Збережемо архітектурний літопис Запоріжжя», яку можна використовувати на уроках історії.
Учасники семінару із задоволенням взяли участь у проведенні педагогічного тренінга.


.



Комментариев нет:

Отправить комментарий