Translate

вторник, 3 октября 2023 г.

Засідання експертної творчої групи викладачів іноземної мови м. Запріжжя "Partners in Teaching"

 

3 жовтня  2023 року на платформі Zoom відбулося перше в цьому навчальному році засідання експертної творчої групи викладачів іноземної мови м. Запоріжжя. На порядку денному були такі питання:

1. Визначення основних напрямів роботи творчої групи на 2023-2024 навчальний рік.

2. Обговорення плану роботи на 2022-2023 н.р.

3. Обговорення вимог та рекомендацій щодо  поурочно-тематичного планування уроків, методичних рекомендацій щодо викладання іноземної мови у 2023-2024 н.р. 

4. Обговорення формату проведення нового обласного конкурсу з англійської мови. Методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Лілія Четверякова визначила основні напрямки роботи експертної творчої групи в сучасних умовах, акцентувала увагу на необхідності підтримки психічного здоров’я всіх учасників освітнього процесу.

Голова творчої групи Вікторія Швецова ознайомила присутніх з планом роботи експертної творчої групи викладачів іноземної мови ЗП(ПТ)О м. Запоріжжя на 2023-2024 навчальний рік. Проведення обласного конкурсу з іноземної мови планується в  березні 2024 року.

Учасники засідання також обговорили питання проведення обласного онлайн семінару на тему «Структура уроку іноземної мови в контексті компетентнісної освіти» у цьому місяці. За результатами роботи семінару планується видати методичні матеріали.


Бажаємо всім викладачам іноземної мови творчої енергії, успіхів на шляху реалізації задуманого, благополуччя, миру!







Комментариев нет:

Отправить комментарий